FoodWeLove box samengesteld door delicious. magazine

In de delicious. magazine van oktober stond al een voorproefje van de inhoud van de nieuwe FoodWeLove box. Deze maand dus helemaal samengesteld door de redactie van delicious. Maar ze hadden gelukkig nog niet alles verklapt en er zat nog veel meer lekkers in!

Limited Edition Chocolade repen | Tony’s Chocolonely

Ieder jaar brengt Tony’s Chocolonely zijn beroemde Limited Edition repen uit. In deze FoodWeLove box hebben we de primeur van 2013 en de best verkochte reep van 2012. De reep van 2012 is gemaakt van melkchocolade, zeezout en caramel en de 2013 reep is gemaakt van melkchocolade, chili en koek. Deze laatste heb ik al even geproefd. Heeerlijk met een bijzondere afterburner :)

Green Tea Lemon | Clipper Tea

De thee van Clipper ken ik al enige tijd en staat in mijn favoriete Thee Top 3. Mooie biologische fairtrade thee, prachtige verpakking en tegenwoordig ook in losse zakjes verkrijgbaar.

Chorizo | De Spaanse Schuur

Oom Julio besloot 35 jaar geleden om zijn hart te volgen en de beste ham en worsten van de wereld te verkopen, gemaakt van Iberische varkens uit het bergachtige Guijelo. In deze box zit een zachte chorizo die erg geschikt is om mee te koken. Binnenkort maar eens een pasta mee maken.

Beluga Linzen | Gekruid

Alles wat online kruidenwinkel ‘Gekruid’ van Dorien en Niels verkoopt, is puur en onbewerkt. In deze box de Beluga linzen, deze staan bekend als de kaviaar onder de linzen door de heerlijke aardse en verfijnde smaak en diepzwarte kleur.

Inktvis Inkt | Jan van As

Nog meer zwart. De Inktvis Inkt van versvishandel Jan van As geeft je pasta een prachtig mooie diepzwarte kleur. Nog nooit geprobeerd maar er zit een recept in de box dus dat moet goed komen.

Caserecce Pasta | Pasta Pura

Ruud Souren maakt heerlijke pasta van de Limburgse Kollenberger spelt. Hij leerde pasta maken in Italië en nam zijn kennis mee naar Limburg om met de lokale granen aan de slag te gaan. De spelt pasta van Ruud kende ik al via Jan Tjip van House of Taste maar de Caserecce heb ik nog nooit geproefd. Samen met de inktvis inkt en chorizo?

Amandel Olie | Pariani

Van de allerbeste amandelen uit de Noto vallei in Sicilie komt de koudgeperste amandelolie van Pariani. Heerlijk bij aardse soepen, geroosterde vis, in de saladedressing of bij gegrild vlees. Bij de recepten van delicious. gaat hij zelfs door een smoothie, dat klinkt bijzonder!

Ansichtkaarten

Als extraatje zitten er drie ansichtkaarten in de box van illustrator Larissa Bertonasco. Deze tekeningen staan ook in het kookboek La Cucina Verde. En natuurlijk de laatste delicious. magazine van oktober.

Weer een FoodWeLove box vol heerlijkheden om de komende maand van te genieten! Zelf een FoodWeLove box ontvangen? Ga dan naar de website.

Links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *