Eten met een verhaal van FoodWeLove

Ik moest er even op wachten en waarschijnlijk heeft een postbezorger goed gesmikkeld van al het lekkers maar nu heb ik hem ook eindelijk in huis, de nieuwe FoodWeLove box. Deze maand in het teken van ‘Let’s go outside’.

Bekende foodies

Elke maand laat ik me weer verrassen door de inhoud van de FoodWeLove box. Marleen Basart, oprichter van FoodWeLove, stelt elke maand een box samen met bijzondere producten met een verhaal. Soms zoekt ze zelf de producten uit maar regelmatig laat ze de boxen samenstellen door bekende foodies. Eerder werkte al mee aan een box: Claire van den Heuvel, Samuel Levie en Chris Naylor, chefkok van Restaurant Vermeer.

FoodWeLove box Juli

De box van de maand juli staat volledig in het teken van buiten eten. Dat doen we dan ook maar!

Deze maand is de box gevuld met:

  • Belvoire Elderflower cordial limonade
  • Tyrrells‘ beetroot, parsnip and potato crisps with a pinch of sea salt
  • Biologisch dynamische aardappeltjes van Familie Vos
  • Knoflook mayonaise van ‘De Smaak van’
  • Saté melange van Vanilla Venture
  • Passionate Pepper organic sauce van Biobandits
  • Nougat met munt en mango van Nougat & zo
  • BBQ spiesen

En zoals elke maand zitten er in de FoodWeLove box weer heerlijke recepten bijgesloten, die te bereiden zijn met de ingrediënten uit de box. Snel mee aan de slag dus…

Links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *