Culinaire hotspots in Stockholm

Stockholm staat al een tijdje op mijn todo. Zeker sinds ik de blog Emmas DesignBlogg heb ontdekt. Emma blogt voornamelijk over design maar ze woont in Stockholm en heeft een mini-reisgids met fijne adressen samengesteld.

Curatoren

Maar ook de bezoeken van  culinair fotograaf Jan Bartelsman en schrijver Ronald Giphart aan Stockholm heb ik met veel plezier op de voet gevolgd. De bezochte adressen kun je terugvinden in de TopSpots app over Stockholm die is ontwikkeld door Jan Bartelsman. En op dit moment is Hans Steenbergen van Food Inspiration in Stockholm en deelt via Twitter heerlijke adressen.

Google map Stockholm

Gisteren heb ik al deze adressen maar even verzameld in een Google map. En nu heb ik dus een goed excuus om een ticket te boeken en al deze heerlijke adressen te gaan bezoeken en fotograferen. Ik houd jullie op de hoogte!

Links

Foto: Volt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *