CoffeeWho: blind (koffie)dates met je collega’s

Je bijzonder hobby met een collega delen? Op zoek naar een collega die onlangs heeft rondgetrokken in India en waar je ervaringen mee uit kan wisselen? De nieuwe app CoffeeWho maakt het mogelijk om deze collega’s met dezelfde interesse eenvoudig te vinden en een kop koffie mee te gaan drinken.

Algortime verbindt collega’s

CoffeeWho is onlangs gelanceerd en richt zich voornamelijk op grotere organisaties. Door het ontwikkelde algoritme worden medewerkers met dezelfde interesse aan elkaar gekoppeld en de mogelijkheid geboden om met elkaar af te spreken voor bijvoorbeeld een kop koffie. Je maakt je eigen bio aan met interessegebieden en je functie binnen de organisatie, zodat andere op basis van deze informatie met je in contact kunnen komen.

Betere werksfeer en samenwerking

De makers van CoffeeWho hopen met dit platform medewerkers makkelijker met elkaar in contact te brengen in dergelijke grote organisatie, wat de onderlinge samenwerking en werksfeer zou moeten bevorderen.

Ook voor evenementen

Naast de app voor bedrijven hebben ze hetzelfde idee meteen doorgetrokken voor evenementen. Op een eenvoudige manier voor het evenement al in contact komen met bezoekers en standhouders en afspraken plannen tijdens het evenement.

Onderstaand een filmpje over de werking van de app.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *